Ingrid Den Boer

Voor Ingrid deden we het allemaal. We begonnen met het maken van een branding die past bij het bedrijf en de doelgroep. Vervolgens hebben we de website doorgetrokken in diezelfde stijl zodat de consistentie goed te zien is.
Middel 7shadow
Wij krijgen 5 sterren op google.
Website_mockup_vierkant_IngridDenBoer

Een gezonde leefstijl op een website

Alles begint natuurlijk met een goed onderzoek. Op deze manier kwamen we erachter hoe we de doelgroep het best konden bereiken met de website en de branding. Als je een goede branding hebt staat de basis al goed en zal dit de website alleen maar versterken. Een aantal complexe wensen hebben we op een creatieve manier kunnen verwerken op de website.

Doelgroep onderzoek

Branding

Design

Developing

Copywriting

SEO

Alles begint bij de branding

En daarom hebben we eerst veel tijd gestopt in het onderzoek en vervolgens de branding. Na een goede brainstormsessie hebben we meerdere concepten gepresenteerd. Uiteindelijk zijn we verder gaan werken met het concept die het best past bij het bedrijf. Deze stijl hebben we ook verwerkt op de media uitingen en op het drukwerk.

Wij als reclamebureau gaan tot het uiterste voor jou!

We zullen altijd zorgen voor het beste eindresultaat, zodat jij met trots je bedrijf kunt laten zien! Stuur ons gerust een berichtje, zodat we geheel vrijblijvend een meeting kunnen inplannen. We werken vanuit de regio Nijmegen, maar nemen opdrachten door heel Nederland aan!
Open whatsapp!
Stuur ons een berichtje!
Hi, waarmee kunnen we je helpen?