BYCZ

Voor BYCZ; HR beyond your comfort zone zijn we begonnen met een sterke branding. Een branding die de zakelijke kant van HR kent maar ook de creativiteit heeft wat de naam versterkt. Toen we de volledige branding hebben ontworpen hebben we deze stijl doorgetrokken op de website. Om consistent dezelfde stijl te gebruiken is super belangrijk.
Middel 7shadow
Wij krijgen 5 sterren op google.
Website_mockup_vierkant_bycz

Een website en branding die werkt

Voor BYCZ zijn we begonnen met een doelgroep onderzoek en een concurrentie analyse. We zagen dat veel bedrijven in dit vakgebied achterliepen op een creatieve en professionele website & branding. Dit resulteert dus in dat wij konden zorg dat BYCZ zich hiermee echt kon onderscheiden.

Doelgroep onderzoek

Concurrentie analyse

Branding

Design

Developing

Copywriting

Onderscheid jezelf met de branding

Doordat we zagen dat zoveel bedrijven het hier lieten liggen hebben we hier veel tijd in gestoken. We hebben meerdere concepten gepresenteerd en zijn uiteindelijk verder gaan werken met het concept die het best past bij het bedrijf. Deze stijl hebben we ook verwerkt op de media uitingen en op het drukwerk.

Wij als reclamebureau gaan tot het uiterste voor jou!

We zullen altijd zorgen voor het beste eindresultaat, zodat jij met trots je bedrijf kunt laten zien! Stuur ons gerust een berichtje, zodat we geheel vrijblijvend een meeting kunnen inplannen. We werken vanuit de regio Nijmegen, maar nemen opdrachten door heel Nederland aan!
Open whatsapp!
Stuur ons een berichtje!
Hi, waarmee kunnen we je helpen?