Go Abroad NL

Voor Go Abroad NL hebben wij een website mogen ontwikkelen waarbij het doel was dat het grote bereik die zij al op Instagram hebben terecht kunnen. Op deze website moest alle nodige informatie staan, moesten veelgestelde vragen te zien zijn maar het belangrijkste was dat zij online een abonnement kunnen afsluiten en dat deze gelijk gekoppeld is met de mailservice.
Middel 7shadow
Wij krijgen 5 sterren op google.
Website_mockup_vierkant_goAbroadNL

Een duidelijke website voor een groot bereik

Alles begint natuurlijk met een goed onderzoek. Op deze manier kwamen we erachter hoe we de website het best konden inrichten en ontwerpen. Met de teksten hebben we dit ontwerp alleen maar versterkt.
Vervolgens hebben we een duidelijk en makkelijk betalingssysteem geïntegreerd wat er ook nog eens voor zorgt dat dit meteen gekoppeld is met een mailsysteem. Met dit betalingssysteem lopen de jaarlijkse incasso's ook automatisch. Daar is geen omkijken meer naar dus.

Doelgroep onderzoek

Design

Developing

Copywriting

Mail koppeling

Betaling integratie

Optimaliseren
Geoptimliseerd voor telefoon

Het optimaliseren van een website voor mobiele telefoons is van groot belang in deze tijd waarin mobiel internetgebruik de overhand heeft. Daarom spenderen wij hier altijd veel tijd aan. Het optimaliseren zorgt voor een naadloze gebruikerservaring voor klanten die de website bekijken via hun telefoon of tablet. Bovendien versterkt deze optimalisatie de positie in de zoekresultaten.

Betaling integratie
Betaling integratie

We hebben een betaling integratie geplaatst in de website van Go Abroad NL. De bezoekers kunnen nu makkelijk en veilig de betalingen verichten en dit wordt dan ook meteen omgezet in een jaarlijkse automatische incasso. Hiervoor hebben we meerder koppelingen moeten integreren op de site.

Wij als reclamebureau gaan tot het uiterste voor jou!

We zullen altijd zorgen voor het beste eindresultaat, zodat jij met trots je bedrijf kunt laten zien! Stuur ons gerust een berichtje, zodat we geheel vrijblijvend een meeting kunnen inplannen. We werken vanuit de regio Nijmegen, maar nemen opdrachten door heel Nederland aan!
Open whatsapp!
Stuur ons een berichtje!
Hi, waarmee kunnen we je helpen?