Gepubliceerd 02/05/2022

5 redenen waarom een website noodzakelijk is in 2022

Ben je benieuwd waarom een website nou zo belangrijk is in 2022? In dit bericht bespreken we 5 redenen waarom een website noodzakelijk is in 2022.
Middel 7shadow
Wij krijgen 5 sterren op google.
4K's Productions | Het allround reclame bureau - blogs social media beheer
Leestijd ongeveer 2 minuten

1. Het is een teken van vertrouwen en professionaliteit

Als jouw bedrijf een website heeft die er professioneel uit ziet dan sta je al 1-0 voor. Als dat het geval is blijven bezoekers namelijk al langer op de website hangen. Er is zelfs bekend dat de eerste seconde cruciaal zijn. Binnen 10 seconde beslist iemand of die op de site blijft of hem weer wegdrukt. Dus als een website slecht is uitgevoerd haken mensen af en gaan ze door naar de concurrent.
Ook maak je je bedrijf persoonlijker als je op de site foto’s van het team hebt staan. Op deze manier bouw je ook het vertrouwen op. Meer lezen betreft de fotografie? Klik hier.
4K's Productions | Het allround reclamebureau website

2. Een website genereert meer klanten

Het is altijd belangrijk dat je nieuwe mensen op de site krijgt. Hierin maakt het niet uit of je een heel groot bedrijf bent of een start up. Jij doet het waarschijnlijk zelf ook, als je iets nodig hebt is google de eerst plek waar je gaat zoeken. Zorg er daarom voor dat je online goed zichtbaar en vindbaar bent. Als de website geoptimaliseerd is voor bepaalde zoekwoorden zal dit ook zeker leiden tot meer bezoekers en daardoor is de kans ook veel groter dat deze mensen producten bij je gaan kopen of een dienst zullen afnemen.

3. Je onderscheidt jezelf van de concurrent

Je wilt je natuurlijk altijd onderscheiden van de concurrent. Wat betreft een website zullen alle tot bijna alle concurrenten er eentje hebben. Maar hoe zorg je er nou voor dat ze toch voor jou kiezen in plaats van voor de concurrent? Dat kan je doen door een professionele en unieke website.

4. Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf

Iedereen die benieuwd is naar wat je doet, wat je verkoopt of je graag wil bereiken zal altijd op de website terecht komen. Daarom is het zo belangrijk dat de website goed is. Je wilt dat ze in zo min mogelijk klikken contact met je kunnen opnemen en zien waar je je allemaal mee bezig houdt.

5. Met een website kun je cruciale informatie verzamelen

Je leert de doelgroep heel erg goed kennen, op deze manier kun je ze in de toekomst nog beter bereiken en daardoor dus meer klanten genereren. Ook kun je deze informatie natuurlijk inzetten voor de marketing.
Ben je nou ook benieuwd geworden of een website iets voor jouw bedrijf is? Aarzel niet en neem contact met ons op. We plannen geheel vrijblijvend een afspraak in en we bespreken daarin de mogelijkheden en jouw wensen. Of lees meer over bijvoorbeeld onze werkwijze voor websites hier.

Onze successen in cijfers

Websites gebouwd

Video's gemaakt

Actieve campagnes

Projecten

Bekijk een aantal van onze recente projecten!

Benieuwd of we wat voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op dan plannen we geheel vrijblijvend een gesprek in!
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Wij zijn ook actief op Instagram!

[instagram-feed feed=1]

Wij als reclamebureau gaan tot het uiterste voor jou!

We zullen altijd zorgen voor het beste eindresultaat zodat jij met trots je bedrijf kan laten zien! Stuur ons een berichtje zodat we geheel vrijblijvend een meeting in kunnen plannen. We werken vanuit de regio Nijmegen maar doen opdrachten door heel Nederland!
Open whatsapp!
Stuur ons een berichtje!
Hi, waarmee kunnen we je helpen?