Gepubliceerd 16/05/2022

Waarom moet jij je social media laten beheren?

Social Media is om te beginnen een van de meest stressvrije en winstgevende digitale marketingplatforms die gebruikt worden om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Je kunt hierbij kiezen dit zelf te doen of door je social media te laten beheren. Je kan met een relatief klein of zelfs geen budget heel veel mensen bereiken. In deze tijd is het dus de plek om je online marketing in te zetten.
Middel 7shadow
Wij krijgen 5 sterren op google.
4K's Productions | Het allround reclame bureau - blogs social media beheer
Leestijd ongeveer 3 minuten

1. Groot bereik op social media

Zelf zit je waarschijnlijk ook elke dag te scrollen op social media en je bent daarin zeker niet de enige, meer dan 2 miljoen mensen gebruiken het dagelijks en de gemiddelde tijd dat iemand op social media zit is 2,5 uur. De kans is dus heel groot dat veel mensen jouw berichten zullen zien. Op deze manier kun je meer klanten naar je website krijgen of ze zelfs zover krijgen dat ze rechtstreeks contact met je gaan opnemen. Tevens zorgt het weer dat je hoger in de verkennen pagina’s komt te staan.

2. Het is de manier om je marketing in te zetten

Op social media kan je je berichten promoten en in tegenstelling tot andere marketingsplatforms is het op social media relatief goedkoop. Je kan dus op een vrij goedkope manier heel veel mensen bereiken.
Wat nog een voordeel aan social media marketing is, is dat je heel gericht je doelgroep kunt bepalen die deze post te zien krijgt. Als je bijvoorbeeld een lokaal bericht plaats kan je ervoor kiezen dat voornamelijk mensen in die omgeving dit bericht te zien krijgt.

Wij zijn ook actief op Instagram!

[instagram-feed feed=1]

3. Je kan alles op social media plaatsen

Of je nou een nieuwe fruitmand op kantoor hebt of je vat door middel van een bedrijfsvideo alle opdrachten uit de laatste maand samen: je kan het allemaal kwijt op social media. Het gaat erom dat je blijft posten en dat je volgers de berichten relevant vinden. Natuurlijk zal de ene post een stuk meer interactie hebben dan de andere, maar ze zijn ook allebei geplaatst met een andere reden.
Zorg er wel altijd voor dat de berichten in de huisstijl van het bedrijf gepost zullen worden. Dat zorgt voor herkenning en dan valt je bericht beter op voor iemand die je al eerder geliked heeft. Als je nog geen huisstijl hebt, raad ik aan die je huisstijl te laten ontwerpen.

4. Het is een makkelijke manier om te communiceren

Via social media kun je makkelijk communiceren met je doelgroep. Zo kunnen ze al eventuele vragen stellen in de comments onder je post of ze kunnen je een privé berichtje sturen. Voor veel mensen is de drempel minder hoog om op deze manier je een vraag te stellen en het duurt een stuk minder lang dan de website op te zoeken en vervolgens het contactformulier in te vullen. Ook kun je door middel van vragen of polls veel over je volgers te weten komen en deze informatie kun je dan weer gebruiken voor marketingdoeleinden.

5. Social media wekt vertrouwen op

Op social media heb je de mogelijkheid om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten en partners. Dit is vooral het geval als andere mensen jouw merk of producten/diensten promoten bij andere mensen. Ook weet de potentiële klant dat het bedrijf echt is, serieus bezig is en bijvoorbeeld kwalitatief goede producten levert of maakt.
Ben jij helemaal klaar om social media te gaan gebruiken om jouw bedrijf nog groter te maken? Begin direct! Als je nog ergens bij vastloopt of je wilt dit volledig gaan uitbesteden om het maximale eruit te halen neem dan gerust contact met ons op en dan plannen we geheel vrijblijvend een afspraak in!

Onze successen in cijfers

Websites gebouwd

Video's gemaakt

Actieve campagnes

Projecten

Bekijk een aantal van onze recente projecten!

Benieuwd of we wat voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op dan plannen we geheel vrijblijvend een gesprek in!
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Wij als reclamebureau gaan tot het uiterste voor jou!

We zullen altijd zorgen voor het beste eindresultaat zodat jij met trots je bedrijf kan laten zien! Stuur ons een berichtje zodat we geheel vrijblijvend een meeting in kunnen plannen. We werken vanuit de regio Nijmegen maar doen opdrachten door heel Nederland!
Open whatsapp!
Stuur ons een berichtje!
Hi, waarmee kunnen we je helpen?